Cum sa transformi o erectie slaba intr-o erectie puternica

Erectiile mai puternice, satisfactia sexuala sporita si o viata sexuala mult mai buna se obtin atunci cand iti mentii penisul sanatos. Un penis sanatos echivaleaza cu o viata sexuala sanatoasa si mai mult decat satisfacatoare.
O data cu imbatranirea, hormonii sexuali ai barbatilor scad ca si nivel si devin din ce in ce mai putin active, fapt ce duce la aparitia erectiei slabe. Doua din functiile acestor hormoni sunt productia volumului de sperma si mentinerea unui apetit sexual sanatos, iar daca nivelul acestor hormoni scade, aceste functii sunt incet incet diminuate, aparand astfel afectiuni ca erectia slaba si alte disfunctii sexuale. Astfel, pentru ca un barbat sa se poata mentine activ sexual, trebuie sa se ia in serios mentinerea nivelului de hormoni sexuali in parametrii normali.
Mai jos va sunt prezentate cateva sfaturi care va pot ajuta la obtinerea unor erectii puternice, la inlaturarea erectilor slabe si la mentinerea in parametrii normali ai hormonilor sexuali.
Evitati alcoolul: Odata cu evitarea consumului de alcool, puteti evita aparitia impotentei, a erectiilor slabe sau a altor disfucntii sexuale de acest gen.
Luati suplimente de vitamine: Dupa un consult medical, puteti lua aceasta decizie. Este un fapt cunoscut ca vitaminele A, B, C, E, Crom, Zinc si L-arginina au un rol important in mentinerea unui penis sanatos. De asemenea exista niste extracte de plante ca Sarsaparilla, Gotu Kola, radacina de Hydrangea, Saw Palmetto care au rol in imbunatatirea calitatii erectiilor, in vindecarea erectiei slabe, ameliorarea impotentei s.a.
Evitati fumatul: Pentru a obtine o erectie puternica, trebuie sa existe un flux sanguin sanatos catre penis. Fumatul astfel duce la ingustarea arterelor care alimenteaza penisul cu sange, si implicit la aparitia erectiilor slabe.
Echilibrati-va dieta: Consumati alimente bogate in fibre si cu un continut scazut de grasimi saturate. Evitati astfel consumul de grasimi animale, prajeli si dulciuri, deoarece consumul astfel de produse poate duce la instalarea erectiei slabe.
Exercitii fizice: Cand vine vorba de inlaturarea erectiei slabe si de obtinerea unei erectii puternice apare problema exercitiilor fizice, care joaca un rol important in mentinerea sanatatii penisului. Astfel exercitii ca inotul, ciclismul, alergatul s.a. facute circa 30 de minute pe zi de 3 ori pe sapatamana ajuta la inlaturarea problemelor ca erectia slaba sau alte disfunctii sexuale.

Urmand astfel aceste sfaturi cu atentie si tinand cont de explicatiile date mai sus,
veti ajunge in mod garantat sa fiti multumiti de calitatea erectiilor voastre, si veti uita incet incet de erectiile slabe cicalitoare si de restul problemelor de acest tip