Cum afecteaza o erectie slaba performanetele sexuale

Ne putem da seama cat mult le pasa barbatilor de dimensiunile si fermitatea penisurilor lor atunci cand ii auzim cum se plang de aceste doua aspecte. Pe langa motivul strict comparativ al acestor discutii, se poate observa ca prin astfel de dialoguri barbatii isi cladesc incredrea in sine. In momentul in care un barbat realizeaza ca penisul lui este diferit de al celorlalti, ca este mai mic sau ca este efectat de o erectie slaba, acesta se detaseaza de restul lumii si se inchide in el.
Pe langa increderea in sine, barbatii sunt ingrijorati de dimensiunile penisului lor si de erectiilor slabe deoarece ei cred ca dimensiunea si fermitatea penisului lor ii ajuta sa-si satisfaca partenerele in timpul actului sexual. Desi multi cred ca este doar un mit, multe femei si chiar si barbati preferaun penis mare si ferm pentru un act sexual satisfacator pe deplin. Unul din motivele acesti fapt este acela ca un penis mai mare si mai ferm atinge mai usor zonele sensibile ale femeii fara prea mare efort, lucru care este dorit de marea majoritate de barbati si femei. Un alt motiv pentru care este de preferat un penis mare si neafectat de o erectie slaba este acela ca un penis ferm si mare este mai satisfacator si mai excitant decat satisfaerea manuala a clitorisului. Experienta sexuala nu este aceeasi fara un penis care sa ia parte la actiune.
Barbatilor le pasa de dimensiunile si fermitatea penisului lor deoarece ei stiu ca un penis mic si cu o erectie slaba nu poate satisface o femeie pe deplin, are anumite dezavantaje si poate avea un impact negativ asupra performanetlor sale din pat. De exemplu, un penis lung este mult mai capabil de a avea o erectie puternica decat un penis mic, care este predispus la obtinerea unor erectii slabe. Multi barbati intampina probleme de erectie care sunt denumite disfcuntii erectile sau pur si simplu erectii slabe. Este posibil ca daca suferi de aceasta afectiune, si nu poti obtine o erectie atuci cand este nevoie, partenera ta sa caute un alt partener de sex. Pe de alta parte, daca poti obtine o erectie, dar nu o poti mentine, inseamna ca ai o erectie slaba, fapt ce poate duce din nou la cautarea unui alt partener din partea partenerei tale.
Acelasi lucru poate fi spus si despre ejacularea prematura. Daca ai un penis mic, poti fi predispus la o ejaculare rapida, fara a-ti pasa daca partenera ta a ajuns sau nu la orgasm. Desi aceasta afectiune poate fi cauzata si de alti factori, nu exista nici o indoiala ca dimensiunea si fermitatea erectiei se numara printre factorii declansatori.