Ai o erectie slaba? Invata cum sa o ameliorezi

Erectia slaba este o problem pe care majoritatea barbatilor nu vor sa o recunoasca, pe care refuza sa o trateze, alegand in schimb sa o ignore total. Ignorarea in sine a erectiei slabe este de asemenea o problema de ordin psihic. Aceasta afectiune denumita pe langa erectie slaba si disfunctie erectila devine pe parcursul vietii o chestiune normala pentru un procent majoritar de barbati.

In acest articol astfel vom discuta despre ameliorarea problemei erectiilor slabe, ca mai apoi sa subliniem cateva idei care va vor oferi anumiti pasi in obtinerea unor erectii normale.

Erectia slaba poate aparea deseori din cauza anumitor probleme de sanatate netratate sau pur si simplu din cauza inaintarii in varsta. Daca intrebi un barbat care este cel mai important organ din corpul sau, penisul va reprezenta raspunsul majoritatii. Totusi, penisul este printre singurele organe care nu beneficiaza de exerciti de fitness. Majoritatea barbatilor nici nu se gandesc ca ar trebui sa aiba atent grija de penisul lor, iar asta duce deseori la probema noastra, erectia slaba. Astfel, sfatul specialistilor este ca in cadrul exercitiilor fizice saptamanale sa se atribuie un numar de minute si penisului, asupra caruia se pot face anumite exercitii tipice. Acest lucru poate duce astfel la imbunatatirea vietii sexuale, la cresterea calitati erectiilor, si deci la disparitia erectiilor slabe. Un exercitiu foarte bun sunt ridicarile cu penisul. Acesta se face cu ajutorul unui prosop umed care se fixeaza pe penisul erect. O data fixat, se incordeaza succesiv muschii care sustin erectia, in scopul intaririi lor. Acest exercitiu este recomandat sa se faca in serii de cateva repetari, ca mai tarziu repetarile sa creasca la numar, o data cu intarirea muschilor. Acest exercitiu poate duce astfel la ameliorarea pana la disparitia problemei erectiilor slabe.

Totusi sa nu uitam de alcool si de tutun. Excesul acestora poate fi o cauza a erectiei slabe. Astfel consumul moderat poate ajuta, te poate readuce la forma de altadata, poate ameliora simtitor erectia slaba, desi este greu de crezut ca reducerea cantitaiva a acestor doua produse poate ajuta la ceva.

O alta metoda de ameliorare este folosirea suplimentelor. Acestea sunt folosite in diferite scopuri, pentru slabit, pentru cresterea masei musculare s.a. Exista de asemenea si suplimente care ajuta la inlaturarea erectiilor slabe, iar gasirea unui supliment perfect poate dura zile intregi, din cauza numarului lor foarte mare.

Astfel, urmand aceste sfaturi poti scapa cu siguranta de problema erectiei slaba. Trebuie doar sa vrei, pentru ca vointa este principalul factor in ameliorarea oricarui tip de afectiune.